TV & MEDIA 2023 – alan kestävä ja monimuotoinen tulevaisuus:
uusi ohjelmakokonaisuus valaisee tv-alan yhteiskunnallista merkitystä

Muutokset suomalaisten arvoissa ja kulutustottumuksissa, kestävän kehityksen mahdollisuudet sekä kiihtyvä kilpailu osaajista ja katsojista kotimaisessa tv- ja suoratoistopalvelumarkkinassa ovat luoneet tarpeen inspiroivalle keskustelulle: Miltä näyttää tv-alan kestävä, monimuotoisuutta edistävä tulevaisuus? Mikä on alan yhteiskunnallinen merkitys? Tätä keskustelua edistääkseen MTV Oy tuottaa TV & MEDIA 2023 -ohjelmakokonaisuuden, jossa käsitellään tv-alan ajankohtaisia aiheita yhdessä alan toimijoiden kanssa. Uusi ohjelmakokonaisuus nähdään MTV Katsomossa 19.1.2023.

 • Kultainen Venla -gaala huipentaa tv-alan ajankohtaiset keskustelut

  TV & MEDIA 2023 -ohjelman jälkeisenä päivänä 20.1.2023 Kultainen Venla -gaala palkitsee tv-alan parhaat ohjelmat ja tekijät MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

 • Luvassa inspiroivia puhujia ja keskusteluita

  Päivä tarjoaa inspiroivia tarinoita ja näkökulmia, toimia alan osaajatarpeen täyttämiseksi ja ajankohtaisia aiheita, jotka vaikuttavat tv-alan tulevaisuuteen. Ääneen pääsevät alan konkarit, tulevaisuuden tekijät, tunnetut kasvot ja kehityksen mahdollistajat.

 • "Tv- ja media-ala on merkittävä toimiala, josta puhutaan Suomessa aivan liian vähän"

  "Tv- ja media-ala on merkittävä toimiala, josta puhutaan Suomessa aivan liian vähän. Ala työllistää valtavasti erilaisia osaajia ja se on tulevaisuudessa yhä merkittävämpi vientiala. Tv- ja media-alalla on mahdollisuus muokata suomalaisten arvoja ja asenteita sekä vaikuttaa yhteiskunnassa monella tasolla. Siksi haluamme nostaa alan merkityksen ja mahdollisuudet keskusteluun." – Marko Karvo, sisältöjohtaja, MTV & hallituksen jäsen, Televisioakatemia

OHJELMA

TV & MEDIA 2023 - maksutta MTV Katsomossa  

TV & MEDIA 2023 – monimuotoinen ja kestävä tulevaisuus ohjelmakokonaisuuden puheenvuorot ja keskustelut ovat katsottavissa livenä ja jälkitallenteena MTV Katsomossa. 

MTV Oy pidättää oikeudet ohjelmamuutoksiin.

 • TV & MEDIA 2023 - maksutta MTV Katsomossa

  TV & MEDIA 2023 – monimuotoinen ja kestävä tulevaisuus ohjelmakokonaisuuden puheenvuorot ja keskustelut ovat katsottavissa livenä ja jälkitallenteena MTV Katsomossa.

Tiina Nummenmaa

Vastaava tuottaja
puh. 040 660 4744
email: tiina.nummenmaa@mtv.fi

Sara Pitkänen

Tapahtumatuottaja
puh. 040 615 9735
email: sara.pitkanen@mtv.fi

Henna Väänänen

Viestintä
puh. 040 865 4473
email: henna.vaananen@mtv.fi