Ilmiöiden ja sisältöjen koti

Ilmiöiden, puheenaiheiden, tähtien ja sisältöjen koti.

Masked Singer 2023

ILMIÖIDEN, PUHEENAIHEIDEN, TÄHTIEN JA SISÄLTÖJEN KOTI

Tunnet MTV Oy:n monipuolisesta viihde-, draama-, lasten-, urheilu-, uutis- ja ajankohtaisohjelmatarjonnasta. 

Luomme sisältöjä katsojiemme elämään ja saamme kumppaniemme sisällöt elämään kanavissamme. 

Laadukkaat, koskettavat, ilahduttavat ja puhuttavat sisällöt ovat aina olleet toimintamme ytimessä.

Olemme olleet yli 66 vuotta läsnä suomalaisten katsojien elämässä – toimineet areenana suurille suomalaisen viihteen ikoneille. 

Mediaperheeseemme kuuluvat MTV Katsomo -suoratoistopalvelu, maksuttomat tv-kanavat MTV3, MTV Sub ja MTV Ava, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset, MTV Urheilu sekä MTV:n maksu-tv-kanavat. Järjestämme myös TV & MEDIA 2024 -ohjelmakokonaisuuden ja toteutamme Suomen suurimman yhteiskunnallisen festivaalin SuomiAreenan kesällä 2024 yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. 

Olemme kulkeneet Suomessa mainostajien tukena pidempään kuin mikään muu tv-yhtiö. 

Olemme mainosmediana tavoittavin Total TV -toimija (tv- ja videomainonta yhdessä) Suomessa sekä valtakunnallisesti että 17 näkyvyysalueella. 

Meillä työskentelee lähes 400 asiantuntijaa ja tuotantoyhtiöiden sekä kumppaniverkostomme kautta työllistämme tuhansia suomalaisia. 

MTV yrityksenä on osa Telia Companya – yhtä Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle. Telian omistuspohjan näet täältä

MTV Oy toimii Suomessa. Keskeiset radio- ja televisiotoiminnan harjoittamista valvovat viranomaiset Suomessa ovat Liikenne- ja viestintävirasto Traficom, Kilpailu- ja kuluttajavirasto ja Kansallinen audiovisuaalinen instituutti.