MTV:n mediaperhe

MTV:n mediaperheestä löytyvät monipuolinen suoratoistopalvelu, viihdyttävät televisiokanavat, maksu-tv-kanavat, Suomen suurin kaupallinen tv-uutismedia, tv- ja media-alan ajankohtaistapahtuma sekä Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali.

Ensitreffit alttarilla 2024
 • Suomen katsotuin kaupallinen tv-kanava, jonka ohjelmiston kivijalkoja ovat kotimainen viihde ja draama, uutiset sekä ulkomaiset huippusarjat. 
   
  Katso ohjelmatiedot

 • MTV Sub on Suomen kolmanneksi katsotuin kaupallinen kanava, joka tuo tavoittavuutta alle 45-vuotiaiden kohderyhmässä. MTV Subin ydintä ovat klassiset komediasarjat, urheilu ja isot elokuvat.

  Katso ohjelmatiedot

 • MTV Ava on kasvava lifestyle- ja viihdekanava, joka tarttuu kiinnostavimpiin ilmiöihin ja henkilöihin tarjoten myös reality-ohjelmia, kansainvälisiä huippusarjoja ja elokuvia. 

  Katso ohjelmatiedot

 • MTV Katsomo -suoratoistopalvelu tarjoaa ennennäkemättömän laajan kattauksen sisältöjä viihteestä draamaan, uutisista realitysarjoihin ja urheiluun. Löydät kaikki MTV:n rakastetut sisällöt yhdestä palvelusta, yhdestä osoitteesta, yhden kirjautumisen takaa. MTV Katsomo on koko Suomen kokoinen katsomo. 
   
  Siirry Katsomoon

 • Suomen johtava kaupallinen tv-uutismedia tavoittaa jopa neljä miljoonaa suomalaista viikoittain eri uutiskanavissa – tv:ssä ja digitaalisissa palveluissa. 
   
  Siirry uutissivuille (MTVuutiset.fi) 
  MTV Uutiset Live

 • MTV ja Porin kaupunki järjestävät vuosittain yhdessä yhteiskunnallisen festivaalin Porissa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville, jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

  #SuomiAreena
   
  Siirry SuomiAreenan sivuille 

 • TV & MEDIA on tv- ja media-alaa eteenpäin vievä, keskustelukulttuuria vahvistava ohjelmakokonaisuus, joka yhdistää ajankohtaisten aiheiden äärelle tv- ja media-alan tekijät, toimijat ja katsojat. TV & MEDIA on katsottavissa maksutta MTV Katsomossa. Ohjelmakokonaisuuden mahdollistaa MTV Oy. 

  #tvmedia

  Siirry TV & MEDIA -ohjelmakokonaisuuden sivuille