MTV:n mediaperhe

MTV:n mediaperheestä löytyvät viihdyttävät televisiokanavat, maksuton monipuolinen suoratoistopalvelu, maksu-tv-kanavat, Suomen suurin kaupallinen tv-uutismedia, tv- ja media-alan uusi ajankohtaistapahtuma sekä Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali.

MasterChef Suomi MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa
 • Suomen katsotuin kaupallinen tv-kanava, jonka ohjelmiston kivijalkoja ovat kotimainen viihde ja draama, uutiset sekä ulkomaiset huippusarjat. 
   
  Katso ohjelmatiedot

 • Suomen kolmanneksi katsotuin kaupallinen kanava, jolla on nuorin katsojaprofiili. Subin ydintä ovat klassiset komediasarjat, urheilu ja isot elokuvat.

  Katso ohjelmatiedot

 • Kasvava lifestyle- ja viihdekanava, joka tarttuu kiinnostavimpiin ilmiöihin ja henkilöihin tarjoten myös reality-ohjelmia, kansainvälisiä huippusarjoja ja elokuvia. 

  Katso ohjelmatiedot

 • Maksuton suoratoistopalvelu (mtv.fi, MTV Katsomo -sovellus), jossa MTV3:n, Subin ja AVAn ohjelmat sekä paljon muuta – katsottavissa ajasta ja paikasta riippumatta. 
   
  Siirry palveluun

 • Suomen johtava kaupallinen tv-uutismedia tavoittaa yli kolme miljoonaa suomalaista viikoittain eri uutiskanavissa – tv:ssä ja digitaalisissa palveluissa. 
   
  Siirry uutissivuille (MTVuutiset.fi) 
  MTV Uutiset Live
  MTV Tekstikanava

 • Telia Suomen C More -suoratoistopalvelu on kotimaisen draaman koti: täynnä parhaita kotimaisia draamasarjoja, kotimaisia ja kansainvälisiä elokuvia, koukuttavimpia reality-ohjelmia, urheilua ja lasten suosikkeja. MTV vastaa C Moren sisällöistä ja C More -maksu-tv-kanavista.
   
  Siirry palveluun

 • MTV ja Porin kaupunki järjestävät vuosittain yhdessä yhteiskunnallisen festivaalin Porissa. SuomiAreenan tavoitteena on tuoda yhteiskunnallinen ja ajankohtainen keskustelu kaikkien ulottuville, jotta meillä olisi enemmän ratkaisuja ja vähemmän ongelmia.

  #SuomiAreena
   
  Siirry SuomiAreenaan 

 • SuomiAreena Goes Media on tv- ja media-alaa eteenpäin vievä, keskustelukulttuuria vahvistava uusi tapahtuma, joka yhdistää ajankohtaisten aiheiden äärelle tv- ja media-alan tekijät, toimijat ja katsojat. Tapahtuman mahdollistaa MTV Oy. 

  #SuomiAreenaGoesMedia

  Siirry SuomiAreena Goes Mediaan